Verzending & Levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 

LET OP: I.v.m. het Corona-virus is de verwerkingstijd van veel vervoersbedrijven waar wij mee samenwerken (Post NL, B-post) van 1-2 werkdagen opgelopen naar 8-10 werkdagen. Ook voor ons zijn dit onvoorzienbare omstandigheden en vragen we voor een beetje begrip in de moeilijke tijd. Deze extra verzendtijd kun je bovenop de hieronder genoemde  verzendtijd tellen, om zo de totale verzendtijd te berekenen. 

Daarnaast willen wij iedereen in deze moeilijke periode veel sterkte toe wensen!

De bezorgtijd in Nederland is gemiddeld 10-15 dagen. Naar België kan de levertijd oplopen tot 12-16 werkdagen. Vaker worden er snellere levertijden gerealiseerd maar er kan altijd uitgegaan worden van bovenstaande levertijden. Deze levertijden kunnen afwijken tijdens feest- en vakantiedagen. Je heeft de mogelijkheid om jouw bestelling te volgen via de Track & Trace optie.

Kindernachtlampjes maakt gebruik van een direct shipping methode. Dat betekent dat wij de producten direct vanuit de producent naar jouw toetsturen. Hierdoor kunnen we besparen op opslag en transport kosten. Op deze manier kunnen we je de producten aanbieden tegen een lagere prijs.

De verzendkosten zijn altijd voor onze rekening en dus gratis. 

Het annuleren van een bestelling is enkel mogelijk binnen 24 uur na de aankoop. 

Meerdere pakketjes? Of maar 1 artikel ontvangen? 
Doordat onze producten direct vanuit onze producenten besteld worden, kan het voorkomen dat deze in aparte pakketten worden verpakt. Deze zullen dan ook geleverd worden op verschillende momenten. We vragen hiervoor even geduld te hebben.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen!