'Stichting 'Kids Say No'

Doelstelling Kids Say No
Stichting Kids Say No is in oktober 2011 opgericht ten behoeve van mishandelde en misbruikte kinderen in Nederland in de leeftijd van 3 tot 16 jaar. 

Waarom
Stichting ” Kids Say No ” vervult wensen van mishandelde en misbruikte kinderen omdat zij uit ervaring weet dat het vervullen van een wens een helend effect heeft op hen. Het geeft deze kinderen de moed weer om kind te zijn en het vertrouwen in mensen te herstellen. Een fijne ervaring, het vervullen van een wens, dat kan dan een grote bijdrage leveren in de weg naar herstel…

Activiteiten
De activiteiten van Stichting Kids Say No worden mogelijk gemaakt door middel van ontvangen giften of diensten. De uitvoering gebeurt waar mogelijk samen met andere betrokken organisaties, die misbruikte kinderen begeleiden en opnemen. De wensen van individuele kinderen worden vervuld door een beroep te doen op de bereidheid van personen,  instellingen of ondernemingen. Het gaat bijvoorbeeld om het meetrainen met een bekende voetballer, samen met een bekende radio-DJ een programma maken of meerijden in de vrachtwagen.

Bekijk hier de website voor meer informatie: https://stichting-kids-say-no.nl/

Kids Say No en Kindernachtlampjes.nl
Wij van Kindernachtlampjes.nl staan voor het verblijden van kinderen met onze te gekke nachtlampjes. Hierdoor kunnen kinderen met een gerust hart slapen en voelen ze zich meer op hun gemak wanneer ze in hun bedje liggen.

Wij vinden het fantastisch om te zien dat een stichting als 'Kids Say No' zich inzet voor kinderen die onrecht is aangedaan. Door middel van wensen van deze kinderen te vervullen zorgen zij ervoor dat de kinderen even alles vergeten. Voor deze kinderen is dit een onvergetelijke ervaring die hun gelukkiger maakt en steun biedt. 

Wij voelen ons vereerd dat wij kinderen van deze stichting mogen/kunnen helpen door hun een van onze nachtlampjes cadeau te doen. Wij hopen dat deze kinderen door onze nachtlampjes zich s'nachts meer op hun gemak en veiliger voelen waardoor ze de nachtrust krijgen die ze verdienen! 

Wij zijn dan ook trots om sponsor te mogen zijn van deze stichting!

Foto's van de wensuitvoering: