Over ons

Wie is Kindernachtlampjes?

Kindernachtlampjes is de grootste aanbieder van nachtlampjes voor kinderen in Nederland en België. Daarnaast heeft kindernachtlampjes een ruim assortiment met originele nachtlampjes voor kinderen. Door het ruime aanbod is er voor elk kind wel een toepasselijk nachtlampje.

Tijdens de zoektocht naar een nachtlamp voor onze dochter kwamen we tot de conclusie dat het aanbod in nachtlampen erg gering is. Na lang zoeken hebben we onze dochter laten kennismaken met een van deze te gekke nachtlampjes.  Ze is er nog altijd super blij mee! Vervolgens hebben we verschillende nachtlampjes al cadeaus gedaan. De ene keer bij het kind van een goede vriend, de andere keer bij het zoontje van mijn neef. Telkens kregen we erg positieve reacties en hebben we besloten om een eigen webshop te beginnen in nachtlampen!

De nachtlampjes die worden aangeboden op onze webshop, hebben een unieke uitstraling en beschikken over een rustgevend licht. Deze kenmerken van de nachtlampjes leiden tot een positieve bijdrage aan de nachtrust van een kind. Daarnaast speelt het nachtlampje ook een kleine rol bij het wakker worden. Als het kind ontwaakt uit een diepe slaap vol met dromen, zal hij/zij haar/zijn ogen openen in een donkere kamer. Het eerste wat het kind zal waarnemen is (bijvoorbeeld) het 'superhelden-nachtlampje' waarover zij/hij afgelopen nacht heeft gedroomd. Dit zal het kind, bewust of onbewust, een energiestoot geven om de dag goed mee te beginnen! 

Vragen?

Wil je meer weten over Kindernachtlampjes of heb je nog een andere vraag? Graag geven wij u hier antwoord op. Je kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier en onderstaand e-mailadres. Het contactformulier vindt je terug onder het tabblad contact.

Klantenservice
Ma t/m vr 9:00 - 21:00
Za t/m zo 10:00 - 16:00

Bedrijfsnaam: Kindernachtlampjes
Websitenaam: Kindernachtlampjes.nl
Gevestigd: Echt, Limburg
Email: info@kindernachtlampjes.nl